Termeni si conditii

1. Termeni folositi si acceptarea conditiilor

www.DeMunte.ro este un website prezent pe internet la adresa http://www.demunte.ro si va fi denumit in continuare "SITE" si/sau "DeMunte.ro".

Utilizarea acestui SITE presupune acceptarea tuturor termenilor si conditiilor expuse mai jos ("TERMENI SI CONDITII").

TERMENII SI CONDITIILE pot fi schimbate in orice moment de catre administratorii SITE-ului, denumiti in continuare "ADMINISTRATORII", fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza SITE-ul, denumite in continuare "UTILIZATORI".

UTILIZATORII vor avea acces permanent la TERMENII SI CONDITIILE pentru a le putea consulta in orice moment.

2. Continutul inscris pe SITE de utilizatori

SITE-ul nu monitorizeaza intotdeauna CONTINUTUL inscris de utilizatori, dar ADMINISTRATORII SITE-ului isi rezerva dreptul (dar nu obligatia) de a refuza sau elimina CONTINUTUL inscris pe SITE de UTILIZATORI, daca ADMINISTRATORII considera CONTINUTUL ca fiind inadecvat.

Pentru materialele postate pe site, UTILIZATORUL garanteaza ca se afla in cel putin una din urmatoarele ipostaze:

- este autorul respectivelor materiale;
- este titularul drepturilor de autor asupra respectivelor materiale;
- are consimtamantul titularului dreptului de autor pentru a posta respectivele materiale pe SITE.

Postand materiale de orice natura pe site, UTILIZATORII acorda o licenta neexclusiva, cu titlul gratuit, irevocabila si nelimitata in timp si teritoriala prin care se se transmit catre SITE toate drepturile asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, reproducerea, transformarea, distribuirea, promovarea sau redistribuirea unor parti din material in orice format media si prin orice canale media, precum si realizarea de opere derivate.

3. Limitarea raspunderii

ADMINISTRATORII SITE-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe SITE, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de UTILIZATORII SITE-ului. ADMINISTRATORII vor face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in SITE si vor incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, ADMINISTRATORII SITE-ului nu sunt responsabili pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de UTILIZATORI. In mod expres, UTILIZATORII SITE-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe ADMINISTRATORII SITE-ului pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a SITE-ului.